30. heinäkuuta 2014

MEILLÄ ON TALO!

Viime viikolla meitä kohtasi näky, jota ehdimme jo epäillä, ettemme koskaan näkisikään. Tontilla seisoi talo! Tai no ainakin seinät, lattia ja katto. Tjohoo! 

Kun elementit oli vihdoin viimein saatu tontille asti, itse pystytys sujui varsin rivakasti. Palaset loksahtelivat paikoilleen sellaista vauhtia, että ensimmäisen pitkän päivän jälkeen oli päätalossa jo ala- ja välipohjat sekä ulko- ja väliseinät paikallaan. Toinen päivä hikoilua hellessäässä ja päätalo olikin valmis. Kolmannen päivän hommiksi jäi enää talousrakennuksen elementtien sekä päätalon ja talousrakennuksen kattojen asennus.Jos talo näytti talolta jo ulkopuoleltakin, sisään päästyämme emme olleet uskoa silmiämme: sisäpuolelta talo näytti jo melkein valmiilta! Seiniä ja kattoa peitti uviwax-vaha, joka ainakin ensi visiitin perusteella on nappivalinta. Seinissä ja katossa odotteli myös reiät valmiina sähkömiehen ja putkimiehen visiittiä, joten toivoa sopii, että sisätyöt sujuvat yhtä vauhdilla kuin pystytys - urakoitsijan antamaan muuttopäivään kun on enää kuukausi... Vielä kun urakoitsija saisi ikkunat ja ovet tilaukseen, niin pääsisimme pressujen sijaan nauttimaan auringonsäteistä, joita ennusteiden mukaan on luvassa ensi kuussakin. 


14 kommenttia :

 1. Anonyymi31/7/14

  Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/8/14

  Onnea, hyvältä näyttää! Muuttopäivänne kuulostaa kyllä aika haasteelliselta, jos ikkunoita ja ovia ei ole vielä tilattu. Toimitusajat taitavat olla 5 viikosta ylöspäin näin loppukesällä. Mutta pääasiahan on, että hyvä tulee, vaikka sitten hitaamminkin. Odotan mielenkiinnolla sisäkuvia valmiista talostanne.

  VastaaPoista
 3. Tutun näköinen kohde :) Tuosta aina pyöräillään ohi, kun käydään omalla tontilla katsomassa, josko olisi edistynyt. Teille tosiaan tuli yhtäkkiä talo!

  VastaaPoista
 4. Utelias5/9/14

  Moi, onko talo edennyt? Kiinnostaa kovasti miten homma etenee

  VastaaPoista
 5. Anonyymi29/9/14

  Tuliko talosta valmista?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8/10/14

  Mitä projektille kuuluu? Saiko Vivolan sitä valmiiksi?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/10/14

  Ja mitkä ne ongelmat Vivolan kanssa olivat? Myöhässä aikalailla...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20/10/14

  Miten se voi olla vielä niin paljon kesken. Ei taida vivolan saada sitä ikinä valmiiksi.. Miksi siellä ei ole kukaan töissä??

  VastaaPoista
 9. Anonyymi23/10/14

  Joo aika huolestuttavaa kun talo on puoli vuotta myöhässä. Blogin päivittäminen on päättynyt ja tietoja myöhästymisistä ei tule jakoon. Odottolen että kun talo puolen vuoden päästä vihdoin valmistuu niin sitten täällä tulee totaalinen avautuminen toimittajasta langoille. Uudesta toimijasta olisi hyvä saada näitä tietoja julki.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi29/10/14

  Terveisiä naapurista, eteneminen on näyttänyt muihin raksoihin nähden aika verkkaalta, mutta nyt on verhoilua laitettu urakalla ja näyttää että kohteessa taas tapahtuu asioita.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi10/11/14

  Naapuri: joko taloon on muutettu?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi21/11/14

  Hesarissa oli juttua. Ilmeisesti maanantaina 24.11 pääsevät muuttamaan..

  VastaaPoista
 13. Anonyymi1/12/14

  Jep ja siinä on nyt 13. CLT talo suomessa valmiina. Puoli vuotta myöhässä, mutta valmiina. Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi30/6/15

  Hei,

  olisi kiva kuulla tähän blogini jatkoa. Miksi talo oli kenties myöhässä vai oliko?
  Oliko toimittajan kanssa jotakin ongelmaa?
  Itsekin mietin CLT-taloa.

  VastaaPoista