12. lokakuuta 2013

PALJASTUKSIA VOL 2 - TALON VÄRI 
Kuten jo aikaisemmin on tullut todettua, tonttimme sijaitsee alueella, jossa kaupungit viisaat ovat tehneet monta päätöstä puolestamme. Ennen kuin edes olimme kuulleet koko tonttiarpajaisista, talomme väri oli lyöty lukkoon. Me rakentaisimme lämpimän punaisen, keltaisen tai ruskean sävyisen talon.

Ok! Kuuliaisina kansalaisina teemme siis näin ja vilkutamme haikeat hyvästit hohtavan valkoiselle rappaukselle ja hiilenmustalle laudoitukselle.
 
Mutta miten valita väri, kun yksikään annetuista ei paistattele suosiossamme? Yksi taktiikka olisi ollut odottaa naapureiden valintoja ja ottaa se väri, joka jää jäljelle – nuo viisaat kun ovat päättäneet myös sen, ettei viereisten talojen sovi olla samanvärisiä. Me päädyimme kuitenkin katsastamaan muutaman korttelin, joille oli hiljattain rakennettu vähän vastaavanlaisia ’vuokratonttitaloja’ ja lopulta valinta on äärimmäisen helppo. Villa Lyckasta tulisi ruskea. Tarkemmin sanoen talon väri on NCS S 7020-Y60R. Siis jotain maitosuklaan ja tumman suklaan väliltä :) Tosin vielä valinnallemme tarvitaan kaupungin lupakäsittelijän hyväksyntä. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti