21. tammikuuta 2014

VRUMM VRUMM SANOI KAIVURI


Hurraa! Villa Lyckan rakentaminen on vihdoin alkanut ihan konkreettisestikin. Eilen tontille saapui kaivuri, jota iso O on odottanut yhtä hartaasti kuin joulupukkia.

Kun iltapäivällä ehdimme itse paikan päälle, oli homma jo täydessä vauhdissa. Talousrakennuksen kohdalla odotteli iso kuoppa ja aurinkoisen kirpeässä pakkassäässä homma näytti sujuvan sen verran rivakasti, että tänään on tontilla todennäköisesti jo toinenkin kuoppa. Mikäs siis tässä rakentaessa, jos kaikki sujuu tulevaisuudessakin 'kuin Strömsössä'!

6 kommenttia :

 1. Härmälä22/1/14

  Hienoa kuulla, että teillä on homma lähtenyt käyntiin.

  Täällä tullaan perässä - Päädyimme samaan rakentajaan kuin teillä.
  Meillä rakentamista värittää asuminen Englannissa rakentamisen ajan. Katsotaan miten rakennuttaminen sujuu etätöinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow! Ei teiltä ainakaan kunnianhimoa puutu, kun ryhdyitte etärakentajiksi. Tuo yhteisen yhteistyökumppanimme tarjoama all inclusive -paketti tehnee hommasta huomattavasti helpompaa. Vinkkinä kuitenkin, että kannattaa heti alkumetreiltä asti pitää huolta siitä, että kaikki tieto kulkee Englantiin asti (aina se ei nimittäin tunnu kulkevan kehä I:n sisällekään). Niin, ja tietty varmistaa, että puhelinlaskut menee työantajan pussista ;)
   Mihin ja millloin house Härmälä nousee? Onnea matkaan! Ja jos jotenkin vaan voimme tasoittaa taivaltanne, niin pistäkää postia tulemaan.

   Poista
 2. Härmälä23/1/14

  Moi, kyllä yhteinen yhteistyökumppanimme onnistui ainakin meidät vakuuttamaan, että homma toimii täydellisesti myös etänä.

  Talo olisi tarkoitus olla muuttokunnossa jouluksi 2014, kun palailemme täältä työreissulta. Talon on tarkoitus nousta osoitteeseen Lepolantie 31 - kaupunki täydennyskaavoitti sinne puiston kulmalle pari tonttia.

  Voi hyvinkin olla, että palaillaan asialle tässä, kun vauhtiin päästään. Tällä hetkellä ollaan lupakuvia viimeistelemässä - tässä auttoi kovasti, että meillä oli toimittaa arkkitehti omasta takaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi27/1/14

  Onnea! Meillä odotetaan jo kovasti tuota vaihetta, mutta muutama kuukausi täytyy vielä odotella. Kaivuri tulee siis tontille kun hiihtokelit loppuvat. :)

  VastaaPoista
 4. Moikka, perässä myös tullaan, hitaasti, mutta varmasti. Pitääkin taas piipahtaa pellolla katsomassa, mitä kaikkea siellä on viime päivinä tapahtunut. Me asutaan täällä Maunulassa nytkin, matka tulevalle raksalle on lyhyt. Mielenkiintoinen tämä teidän projekti, yritän seurailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kun löysit tiesi tänne! Kävin vastavierailulla ja ehdottomasti jään kuulolle. Upea blogi ja hienoa talo tulossa. Kuullaan ja kenties tavataankin pellolla.

   Poista