13. syyskuuta 2013

PALJASTUKSIA VOL 1: TÖTTERÖT
Meille tulee tötteröt. Joo, luit aivan oikein TÖTTERÖT. Tai ainakin näin herra V kutsuu Villa Lyckan ikkunoiden ympärille tulevia ’juttuja’. Viimeistään nämä tötteröt nähdessään talotehtailijoiden kulmat menivät kurttuun, eikä kukaan sisällyttänyt ’vanerisia koristeseinäkkeitä’ (kuten eräs tehdas tötteröitämme nimitti) tarjoukseensa. 
 
Toivottavasti herra V:llä on selvä visio tötteröistä. Meillä nimittäin ei ole. Niinpä turvauduimme tässäkin asiassa googleen. Ihan ei googlekaan tainnut ymmärtää mitä etsimme, kun se tarjoili alla olevan kaltaisia tötteröitä (tämä kuva sallittu kaiken ikäisille –sarjasta).
 
 
Lopulta onnistuimme löytämään jotain, joka muistuttaa ehkä vähän paremmin meidän tötteröitä. Näistä osumista on kooste yllä. Ihan täysin tämä kollaasi ei vielä meitä vakuuta tötteröiden ihanuudesta, mutta luotetaan herra V:n tötterömakuun.  
 
Ja onhan meillä N:n ennakkoperinnöksi saama haiseva moottorisaha, jos herra V:n tötteröt ei meille maistu.

2 kommenttia :

  1. Iso peukutus tötteröille! Meillekin tulee jotain sellaista (kai), tosin betonielementeistä tehtynä eli moottorisahalla ei niitä heti rapsita pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Teillä on selvästi loistava maku ja hitunen enemmän tötterörohkeutta kuin meillä ;) Jään mielenkiinnolla odottamaan tarkempia tietoja siitä, miten ja millaiset tötteröt betonielementeistä tulee.

      Poista