25. syyskuuta 2013

VISIITILLÄ LEMPÄÄLÄSSÄ

 
Lempäälään on valmistumassa CLT-rakenteinen pientalo ja pitihän sitä lähteä ihan paikan päälle katsomaan, kun tilaisuus siihen tarjoutui.

Kyseessä on Vivolan rakentama paritalo, johon Stora Enso on toimittanut CLT-elementit. Toisessa paritalon puolikkaassa CLT on jätetty näkyviin ja toisessa piilotettu valkoisen massan taakse. Meitä kiinnosti erityisesti se ensimmäinen. Ja upealtahan se näytti! Valkoiseksi vahatut seinät ja katto höystettynä jokusella mustalla ja puunvärisellä tehosteseinällä hurmasi meidät. Kun vielä suojapahvien alta paljastui rouhea betonilattia, olimme myytyjä. Tällaista mekin haluamme!


Meihin teki vaikutuksen myös tunnelma työmaalla. Vivolan pojilla näytti olevan hyvä ’tekemisen meininki’ ja työn jälki sen mukaista. Tunnin visiitin jälkeen tiesimme jo useamman työntekijän nimen ja siitä huolimatta, että talon valmistumiseen oli vain viikko aikaa, kaikilla oli aikaa vastailla kysymyksiimme.
Kun lisäksi saimme kaipaamaamme lisävalaistusta Vivolan meille tekemään tarjoukseen, aloimme vakuuttua siitä, että Vivolan pojat haluavat tosissaan rakentaa meille kodin.
Päivän saldo jäi siis reilusti plussan puolelle, vaikka kolme tuntia autossa ja saman verran palavereissa oli melkoinen koettelemus pikku E:lle ja A joutui tyytymään 2 min shoppailukierrokseen Ideaparkissa.   

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti